E-BIKE

By Edeck Vinum Egyesület

BARANGOLjátok BE ETYEK PINCÉIT ÉS NEVEZETESSÉGEIT E-BIKE-KAL!

Pattanjatok kerékpárra és fedezzétek fel Etyek kiemelkedő szépségét, látványosságait, vagy éppen pincéit!

Örömmel várunk Titeket, ha sportos kikapcsolódásra vágytok, és kényelmesen,
két keréken fedeznétek fel Budapest szőlőskertjét, Etyek teljes atmoszféráját. Ehhez összesen 35 darab elektromos rásegítéses bicikli áll rendelkezésetekre, melyek közül kicsik és nagyok is megtalálják számukra a megfelelőt.

Biztonságotok érdekében minden kerékpárunkhoz ingyenesen biztosítunk bukósisakot, zárat és láthatósági mellényt, de igény esetén 1000 Ft-ért biciklire szerelhető oldaltáska is bérelhető. .

Bérleti díjak:

2 óra : 5.000 Ft / e-bike
4 óra: 8.000 Ft / e-bike
6+ óra: 10.000 Ft / e-bike
Kaució: 20.000 Ft / e-bike

Telefon: +36 (30) 158 7756

Ha szeretnétek minden érdekes látnivalót felfedezni a környéken, akkor érdemes előre időpontot egyeztetni a túravezetésre telefonon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, így túravezetőnk olyan nem mindennapi helyszínekre kalauzolja el a csoportot, mint az etyeki kápolna, a horgásztó, vagy az egyedülálló körpincesor.

Szervezett e-bike túráink minden második héten elérhetőek az alábbi linken: https://rokusfalvyetyekwebshop.myshoprenter.hu/e-bike 

Ha pedig önállóan terveznétek meg az utat, az E-tyek applikációban egyszerűen, gyorsan és kényelmesen minden hasznos és aktuális információt megtalálhattok.

Töltsd le az e-tyek alkalmazást

Az e-tyek applikáció egy kalauz ahhoz az élményhez, amelyet Etyek (és az Etyek-Budai borvidék) kínál. Ezen az appon keresztül könnyen és gyorsan megtalálható minden helyi szálláshely, pincészet, étterem, sonkás, sajtos, mézes, csokoládés, házi sörös és minden kézműves gasztronómus. Pillanatok alatt be is lehet jelentkezni az appon keresztül egy borkóstolóra vagy asztalt és szobát lehet foglalni, sőt e-bike-ot bérelni a környékbeli kiránduláshoz. Értesülj elsőnek a legjobb helyi programokról és akciókról!